Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπώριασε

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
δε πρόφταινα με αυτά και με εκείνα να σου γράψω τα νέα του Καλοκαιριού. Μαζεύτηκαν πολλά και άντε τώρα να βάλω σε τάξη το ρημάδι το μυαλό μου. Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Ενα: Το Καλοκαίρι αυτό ήταν από τα καλύτερα που υπήρχαν. Ευχαριστήθηκα μπάνιο, παγωτά και βόλτες. Με πήρε η θεία μου η Λάμπρω σε ενα παραθαλάσσιο χωριό της Ελλάδας και έμεινα εκεί αρκετό διάστημα, διότι οι γονείς μου έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα και αδυνατούν να τα λύσουν. Επειδή δεν ήθελαν να μεταφέρουν το άγχος τους σε μένα, με πάρκαραν σε μια άγνωστη θεία και προσπάθησαν να μην πεθάνουν από θλίψη. Εγώ ωστόσο πέρασα τέλεια.

Δυο: Ο μπαμπάς μου, τα έφτιαξε με την Κινέζα και είναι οριστικό. Μου στέλνουν φωτογραφιες με χαμόγελα της κρεστ και η Κινέζα είπε θα μου στείλει και ένα καινούριο κινητό. Δε ξέρω τι να το κάνω, μιας και οι μαμαδες μου απαγόρευσαν τη χρηση οποιουδήποτε αντικειμενου έρχεται από το Αμέρικα. Οι γέφυρες επικοινωνίας με μαμαδες και μπαμπά έχουν καταστραφεί εντελώς.

Τρία: Η μαμά Cούλα, επιτέλους με παράτησε στην ησυχία μου. Μάζεψε τα πράγματά της και μετακόμισε στην επαρχία. Ανοιξε εκεί ένα φροντιστήριο και ματαιοπονεί για να με πάρει από το σχολείο που είμαι τώρα και να με γράψει στο σχολείο της επαρχίας. Η μαμά Koueen δε με αφήνει να φύγω, αν και δεν είναι κι αυτή πολύ καλά, αλλά προτιμώ να είμαι μαζί της, παρά με την άλλη. Αυτό το διάστημα η μαμά Koueen μιλάει συνεχώς αγγλικά. Εγω θα δώσω το λόουερ φέτος και νομίζω πως το κάνει επίτηδες για εξάσκηση! 

Τέσσερα: Άρχισαν τα σχολεία και προσπαθώ να είμαι καλό κορίτσι. Φέτος αποφάσισα να διαβάζω πάρα πολύ για να αποδείξω στις μαμάδες και στον μπαμπά, ότι δεν τους έχω ανάγκη. Πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να μετακομίσω με τη μαμά Cούλα στην επαρχία. Ισως όμως και να ειναι καλή ιδέα. Με κούρασαν τα αγγλικά και μου έλειψε η γκρίνια της μαμάς Cούλας όπου οι 8 στις 10 κουβέντες της είναι : διάβαζε Cουλeen.  Περιττό να σας πω πως έφυγα για τη θεία Λάμπρω με δεκατρία λογοτεχνικά βιβλία στο σακίδιο μου. Διάβασα μόλις ένα. Και δόξα τω θεω να λέμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Καλό Φθινόπωρο

10 σχόλια:

  1. Βρε καημένο μου κορίτσι!!!:(

    Α το μπαγάσα τον Αμερικλάνο και μας το παίζεις και προβληματικός με τους Κινέζους!!Φτου του δε ντρέπεται του υποκριτή!!!

    Αχ αυτές οι μαμάδεεες σου!!Βρε μαμάδεεεες κάντε κάτι!!!

    Ρε μαμά Κούλα άσε το κορίτσι ήσυχοοο και μη το πιέζεις να διαβάσει!!Αν θέλει θα διαβάσει!!!!

    Ρε Couλeen παράτα τους τρελογονείς σου και έλα να παντρευτούμε ρεεεε!!Θα κάνουμε το γύρο της Ρωσίας πρώτα και μετά του κόσμου!!!Ε τι λες;;;
    Θα περάσουμε και πολύ γαμάτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αλήτης είσαι και φαίνεσαι ρεεεεε παρανοικεε πατέραααα!!Εγώ και η Couλeen είμαστε πολύ ερωτευμένοι ρεεε!!Όχι όπως εσύ και η Κινέζα που χεις βρει!!!Αιντε!!
      Αν θες δώσε μας την ευχή σου,αλλιώς στο Αμερικα σου!!

      Διαγραφή
    2. Όπως λέγαμε και στην Πάτρα, ρε θα σου κόψω τον κώλο!

      Διαγραφή
    3. Έλα να προσπαθήσεις αν τολμάς!!!Αν σου βαστά!!!Αλλά που να σου βαστά,μιας και έχεις μυαλά μόνο για τη Κινέζα!!
      Γιατί εγώ με τη κόρη θα παντρευτούμε γιατί αγαπιομαστε!!Βάλτο καλά στο μυαλό σου Αμερικλανάκι!

      Διαγραφή
    4. @Ρασκολ, πανω απο το πτωμα μου μονο!!!

      Διαγραφή
    5. Αν μπαίνεις εμπόδιο στον έρωτα μας αυτό γινεται πολύ εύκολα!!Να σου θυμήσω ότι έχω φάει ήδη δυο!!
      ΑΚ-47 ή κώνειο;:Ρ

      Διαγραφή
  3. Υπομονή! Θα πας 18 και θα τους παρατήσεις όλους.
    Μην πας επαρχία! Θα είσαι μόνη σου με την μαμά Coula και τα προβατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Cουλeen Αμερικλανίδου5 Οκτωβρίου 2012 στις 8:05 π.μ.

    Ρασκολνικωφ,

    σε ποθώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αγάπη μου,και εγώ!!Σε λίγο θα σε κλέψω και θα φύγουμε μακριάαα από το τρελόσογο σου!!

      Διαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!