Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αφροι πρασινοκίτρινου χρώματος

Αγαπημένο μου Ημερολόγιο!

Έχω καιρό να σου γράψω, το ξέρω, σε παραμέλησα η μουλάρα. Σήμερα θα σου τα πω περιεκτικά γιατί κάνουμε επαναλήψεις με τη μαμα-Κούλα η οποία επιμένει ότι το πολύ τσάτιν με τον μπαμπα-Αμερικλάνο μου κατέστρεψε την ορθογραφία.

Πριν κανα διμηνο που λες, αποφάσισα να σου γράψω ένα μυστικό. Αλλά εκεί που έγραφα το είδε η μαμα-Κούλα και έγινε της μπλόγκερ το κάγκελο. Θυμάσαι την καθηγήτρια που μου έστειλε ο μπαμπα-Αμερικλάνος για τα μαθηματικά? Αυτή που συμπάθησε η μαμα-Κουίν αλλά όχι και πολύ η μαμα-Κούλα. Η κυρία Σαλιάγκι! Έμαθα που λες, μη με ρωτάς πώς (μπήκα στο φέισμπουκ του μπαμπα-Αμερικλάνου) ότι τα είχανε! Κανονικά και με το νόμο! Ή μάλλον όχι με το νόμο, αλλά κατάλαβες τι εννοώ.

Ο μπαμπα-Αμερικλάνος ήθελε να μου τη γνωρίσει αλλά χωρίς να το καταλάβει η μαμα-Κούλα και η μαμα-Κουίν. Εξ ου και τα ιδιαίτερα στα μαθηματικά! Τελικά αρραβωνιάστηκαν κι'όλας και όταν με είδε να το γράφω στο ημερολόγιό μου η μαμα-Κούλα, κόντεψε να βγάλει αφρούς. Όταν θυμήθηκε δε την κοτρώνα που φοράει η κυρία Σαλιάγκι οι αφροί πήραν ένα πρασινοκίτρινο χρώμα!

Δεν θα'θελα να πω τι ακολούθησε, γιατί θα γίνουμε ρεζίλι οικογενειακώς. Ας πούμε ότι στη γειτονιά ακούστηκαν λέξεις όπως "ανεπρόκοπος", "γελοιος", "μουλωχτός καλικάτζαρος", και άλλα όμορφα, ενώ η μαμα-Κουίν ήταν η μόνη που κράτησε την ψυχραιμία της και δεν μας μάζεψε η κοινωνική πρόνοια. Τελικά ο σαματάς σταμάτησε όταν ανέφερε ο μπαμπα-Αμερικλάνος κάτι για γούνες και ράμματα και η μαμα-Κούλα αποφάσισε τι καλή κοπέλα που είναι η κυρία Σαλιάγκι.

Τώρα η μαμα-Κούλα δεν μιλάει του μπαμπα-Αμερικλάνου γιατί τις κορόιδεψε, ο μπαμπα-Αμερικλάνος δεν μιλάει στη μαμα-Κουίν γιατί παρήγγειλε σουβλάκια και δεν του πήρε, η κυρία Σαλιάγκι δεν μιλάει σε μένα γιατί της είπα ότι θέλω να διαβάσω αρχαία αντί για μαθηματικά, η μαμα-Κουίν δεν μιλάει σε κανέναν γιατί έφτιαξε μπιφτέκια και δεν έφαγε κανείς από τα νεύρα τους και, τέλος, η μαμα-Κούλα και η κυρία Σαλιάγκι γίνανε κολλητές προεκλογικώς και πιάσανε μαζί τα πανώ και τις ντουντούκες.

Το ξέρω ότι όλα αυτά πρέπει να σου φαίνονται αλλοπρόσαλα, αλλά σκέψου και να τα ζούσες! Πάλι καλά που δεν δίνω Πανελλήνιες φέτος γιατί ούτε με τακούνια δεν θα τον έφτανα τον πάτο.

ΥΓ: Ο μπαμπα-Αμερικλάνος ήρθε για να ψηφίσει (και καλά) και ξαναφυγε. Όσο να πεις όταν λείπει, είναι πιο ήσυχα τα πράγματα εδώ γύρω.

19 σχόλια:

  1. Νέος γκόμενος Coulas25 Μαΐου 2012 στις 6:58 μ.μ.

    Αχ τι τραβάς κι εσυ καημένο πλάσμα!
    Θα σε παρουμε με την Coula και θα φυγουμε.

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτω τα χέρια από το παιδίιιιι!!!!

      Διαγραφή
    2. Νέος γκόμενος Coulas28 Μαΐου 2012 στις 6:24 μ.μ.

      Θα σε ρωτήσουμε νομίζεις; Εισαι πολύ μακριά για να κάνεις κουμάντο και να ανακατεύεσαι! Κοιτα να φτιαξεις τη ζωη σου με το σαλιγκαρι ή με οποια αλλη θες τελοσπαντων! Και ασε μας εμας να μεγαλωσουμε το παιδι σωστα!

      Διαγραφή
  2. Χα χα τι γίνεται μανάρι μου ...σε αυτό το σπίτι...μαζεψε τα και έλα στην γιαγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεία mia, και όλα αυτά να συμβαίνουν μέσα στις εξετάσεις μου!
      Δε ξερω τι να κανω! Ουτε μια πορτοκαλάδα δε μου στίβουν!

      Διαγραφή
  3. Παπαπαπαπα τι γονείς είναι αυτοί;;;;;;;Παπαπαπα!!ΤΗν αστυνομία βρε θα σας φέρω που το βασανίζετε ομαδικώς το παιδί!!!Σαδιστές!!

    Θα σε βοηθήσουμε παιδάκι μου να ξεφύγεις από τη τρελοοικογένεια που έμπλεξες!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θείε Ρασκόλνικωφ, σε παρακαλώ έλα να με πάρεις να πάμε στο μολ.

      Οχι στο χωλ καλέ, στο μολ, στο πολυκατάστημα!

      Διαγραφή
    2. Στο μολ;;;Όχι βρε ποιο μολ!!!Θα έρθω να σε πάρω αρχικά να γυρίσουμε όλη την Αθήνα και μετά θα πάμε να κάνουμε μια επανάσταση για να περάσει η ώρα μας δημιουργικά!!Αν είναι μετά πάμε στην αγορά,στα μικρά τα μαγαζιά,και θα κάνεις τα ψώνια σου!!Ενισχύουμε τους μικρούς!!:)
      Αλλά βρε παιδί μου με τις γονείς εχεις μπλέξει;;Τσ τσ τσ!!

      Γονείς του παιδιού πρόσεχτε να συμπεριφέρεστε καλά στο παιδί γιατί θα φέρω τους δικαστικούς επιμελητές και θα πάρω εγώ την επιμέλεια!!!Αιντε!!Απάνθρωποι!!

      Διαγραφή
  4. θα χορτάσεις εκλογές και θα έχεις να μας πεις πολλά πουλάκι μου!

    ώστε αληθεια είπε ο πατέρας σου ότι ψήφισε τις γουρούνες του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,τι και να σου πω θεία ria θα είναι λίγο!

      Δε βγαζει κανείς άκρη με τον μπαμπά μου! Λίγο η μαμά Couλα και η μαμα koueen πήγαν να τον στριμώξουν αλλά αποφάσισε να φυγει για Αμερική!

      Διαγραφή
  5. Ντάξει τώρα...δεν ήταν και καμιά κοτρώνα τεράστια!
    Να τα λέμε και αυτά!
    Όσο για τα μαθηματικά,να διάβαζες όλο το χρόνο! Που αντι να λύνεις εξισώσεις έβγαινες με τον Τέλη!(να τα λέμε ΚΑΙ αυτά)

    Φρόντισε όταν έρθω να έχεις κάνει επανάληψη στα κλάσματα ΚΑΙ στα αρχαία γιατι εμεις μαζί με τη μαμα Κούλα θα λείψουμε αυτές τις μέρες! Έχουμε να οργανώσουμε το black block της επόμενης πορείας!

    --ΣαλιάγκοΚαθηγητριοΑρραβωνιαρα

    ΥΓ.αν δεν τα έχεις κάνει θα με αναγκάσεις να γίνω επικίνδυνη και δε το θέλω να γίνω κακιά μητριά! http://www.youtube.com/watch?v=sXy1Eryv4BE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ είσαι μαζί μου ή με τους άλλους;
      α) Δε πά να ήτανε και βράχος; Αφου ο μπαμπάς μου σε αγαπάει, θα σε αγαπήσω κι εγώ.
      β)Με τον Τέλη βγήκαμε μαζί μόνο για μια εβδομάδα! Συνωμοτήσατε με τη μαμά Coulα και δε με ξαναφησε!
      γ)Ο,τι θέλω θα διαβασω! Μάντεψε; Εδωσα ηδη μαθηματικά και δε σε ειδοποίησα!

      ΥΓ Ουτε εσυ με αγαπάς πια; Τι θα απογίνω το έρμο παιδάκι;

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας. Φερτε λιγο παγωτό κι από εδω!

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΆ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΙΙΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!