Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο έρωτας μου και η θεία Αθηνά on air

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

οι πρώτες μέρες του νέου έτους είναι τέλειες! Γνώρισα ένα παιδί που φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα. Και έχω να σας πω, πως η μαμά Coula μου άνοιξε τα μάτια. Ποια; Η μαμα Coula! Που όταν ακούει για σχέσεις, την πιάνει αναφυλαξία. Ειδικά στην ηλικία μου. Όμως τον Αριστοτέλη, τον συμπάθησε αμέσως. Πρώτα πρώτα από το όνομα. Έπειτα γιατί ο Αριστοτέλης, προχτές που πήγαμε σινεμά, επέμενε να με φέρει μέχρι τη πόρτα του σπιτιού κι όχι να χωρίσουμε στο μετρό.

Η μαμά Coula μου εξήγησε πως όταν σε αγαπάει κάποιος και ενδιαφέρεται για σένα, στο δείχνει. Ανησυχεί για σένα. Δε σου λέει απλά Να προσέχεις, αλλά σε προσέχει εκείνος. Δε σου λέει απλά Σε αγαπώ αλλά στο δίνει να το καταλάβεις. Δε σε φιλάει πεταχτά και με πάθος μόνο, αλλά σε κρατάει σφιχτή αγκαλιά. Βέβαια, όλα αυτά τα έλεγε γενικά, αν μάθει πως ο Αριστοτέλης με φίλησε και έβαλε το χέρι του ψηλά στο μπούτι μου, δε θα με ξαναφήσει να βγω μαζί του.

Χάρηκα λίγο που η μαμά Coula τελικά, ξέρει από σχέσεις, κι ας δείχνει ότι είναι ανίδεη. Την έχουν πληγώσει διάφοροι τύποι. Και έχει πληγώσει κι αυτή πολλούς, αλλά τώρα που έμαθα πως σκέφτεται, είμαι σίγουρη πως έχει σε πολλά πράγματα δίκιο. Αυτό το καιρό βέβαια διαβάζει πολλές ώρες. Έχει λεει εξεταστική και μάλιστα μου λέει πως αν θέλω κι εγώ κάποτε να έχω εξεταστική να στρώσω το κώλο μου να διαβάσω από τώρα.

Όμως ειλικρινά σας μιλάω, δε θα ήθελα να έχω ποτέ εξεταστική. Τη βλέπω να διαβάζει κάτι τεράστια βιβλία, που αν παραδείγματος χάριν σου έρθει ένα στο κεφάλι, μπορεί να αποχαιρετίσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Εκείνη λέει πως κάποτε με ένα τέτοιο θα ξεκάνει τον μπαμπά Αμερικλάνο. Αλλά για να το λέει δίκιο θα έχει. Επίσης τα γράμματα των βιβλίων που διαβάζει είναι τόσο μικρά που η μυωπία της θα ξεπεράσει και τυφλό, όπως το πάει. Αφού όμως γουστάρει, τότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να αντιδράμε εγώ και η μαμά Koueen.

Τώρα που είπα μαμά Koueen θυμήθηκα πως αυτή τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει. Δε μαγειρεύει, μιλάει συνεχώς στα τηλέφωνα και κάποια βράδια κοιμάται αλλου. Κι η μαμά Coula έλειπε ενα ή δυο βράδια, και όταν επέστρεψε, σχεδόν το πρωί, σιγοτραγουδούσε Μαχαιρίτσα. Αλλά το κακό της απουσίας της μαμάς Koueen τις νύχτες έχει παραγίνει. Ο Αριστοτέλης μου ζήτησε να κοιμηθώ ένα βράδυ στο σπίτι του. Λέτε να ζητήσω από τις μαμάδες να με αφήσουν να πάω; Αυτές δηλαδή γιατί ξενοκοιμούνται κι εγώ όχι;

Θα σας πω τα νέα του Αριστοτέλη μέσα στο ΣΚ.

Φιλιά πολλά σε όλες τις θείες, σε όλους τους θείους και στις γιαγιάδες.

Σήμερα το βράδυ θα ακούσουμε τη θεία Αθηνά και τη θεία Christina στην εκπομπή του θείου Παύλου στις 9 το βράδυ εδώ. Έμαθα πως θα είναι και ο θείος Evil! Θα γελάσουμε πάλι!

Συντονιστείτε!

9 σχόλια:

  1. Πόσο χρονών είσαι παιδάκι μου;;; απαπαπαπα μα να σου πιάσει το μπούτι;;; ιιι γρήγορα στις μαμάδες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θειος Evil ναι θα ειναι εκει με χρεη μπουφετζη ,οποτε δε το κοβω να με ακουσεις.

    Που ειναι οι μαμαδες και δεν διαβαζεις αλλα κανεις αναρτησεις;
    Και δε φοβασαι μηπως δουν τα καμωματα του Αριστοτελη εδω και δε σε ξαναφησουν να βγεις μαζι του;(Αχ αυτη η νεολαια ...καθολου δε σκεφτεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουλάκι μου είναι δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς την σήμερον ημέρα!

    Κουράγιο και πες στον Αριστοτέλη θα του κόψω τα κουλά αν σε μπαλαμουτιάσει άλλη φορά!

    Με αγάπη....
    η γιαγιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε σκατό, πάλι με (Αριστο)Τέλη έμπλεξες;;; Τι κόλλημα πια με αυτό το όνομα; Και να πω ότι ήταν και κανά Γιάννης, κανά Κώστας κανά Γιώργος, να το καταλάβω. Πού πας και τους βρίσκεις; Όταν φύγει κι αυτός σαν τον προηγούμενο τον αχαΐρευτο μην έρθεις πάλι κλαίγοντας!
    Που θες και να ξενοκοιμηθείς ακόμα δεν βγήκες απ' τ' αυγό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεια mantarini,
    ειμαι μικρό ακομη! :)))

    θειε Evil,
    Με τι θα μπουκώσετε σήμερα τη κοσμοσυρροή στου θείου Παύλου;

    Γιαγια Αντιγόνη,
    δε ξερω τι να κάνω πια με αυτες τις μαμαδες! λεω να παω να γραφτω στο ορφανοτροφείο του δήμου μου!

    Μαμά Koueen,
    εχω πει 100 φορες να μη διαβαζετε το ημερολογιο μου! Ο Αριστοτέλης αυτός είναι καλυτερος από τον άλλο!
    Θα στο βεβαιώσει και η μαμά Coula!
    Πειναω, θα μου κάνεις κρέπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To μπούτι ???και ψηλά?????

    Πάρε τον Αρίστο και έλα στην γιαγιά mia να σας φτιάξω κρεπούλες....(και θα στον περιποιηθώ εγώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάάάάάάάλιστα!!! και το είδα εγώ το Μ+Α=LFE κάτω απο το πυθαγόρειο θεώρημα αλλα είπα να μη πω τιποτα στη μαμα coula γιατι είχε και τα νευρα της αυτές τις μέρες με τον μουγκό!
    Να μη πας σπίτι του,να το παίξεις κυρία!μη νομίζει οτι είσαι και καμιά ευκολη!!!Τον άφησες να σου πιάσει και το μπούτη,ξετσίπωτη!!!
    --δασκάλαΣαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αριστοτέλης. μπράβο ζουζούνι, άντε και σε αχιλλέα!

    την έκατσες τη βάρκα με τις μαμάδες και τη διανυκτέρευση. αλλά και η θεία ρία έχει και εδώ λύση. θα προθυμοποιηθείς να φτιάξεις καφέ, τσάι, γλυκάνισο, ότι πίνουν οι μαμαάδες. θα τα φτιάξεις και θα ρίξεις κα΄τι μικρά άσπρα χαπάκια μέσα. σε ενα μισάωρο, θα ροχαλίζουν. υπνοστεντον τα λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαγια mia ή θεία mia,
    (θεία καλύτερα) θα κανονίσουμε να έρθουμε! Ξέρεις πως πάντα περνάω καλά μαζί σου!


    Κυρία roza,
    αυτα τα θεωρήματα μου αρέσουν εμένα κι όχι αυτά που μου διδάσκετε και με πιάνει ο ύπνος. Δεν είμαι ξετσίπωτη είμαι στη κατάλληλη ηλικία για μπαλαμΠουτι! χαχα


    Θεία ria,
    εχεις σατανικό μυαλό! Θα πάμε μαζί να τα αγοράσω αυτά τα χαπάκια; Και μετά να με πας στα γκουντις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!