Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κοπάνα

Μη κοιτάτε που η ώρα είναι μόνο 11:59. Δεν είμαι στο σχολείο γιατί σήμερα έκανα κοπάνα. Έψαχνα να βρω λίγη ησυχία γιατί αντιμετωπίζω πολλά και δυσβάσταχτα προβλήματα. Ήρθα λοιπόν σαν τον κλέφτη στο σπίτι, τζούρνεψα τον υπολογιστή της μαμάς Coulas και σας γράφω. Και οι δυο μαμάδες ειναι στη δουλειά και δε θα το πάρουν χαμπάρι ότι την κοπάνησα.

Το ΣΚ που πέρασε ήταν πανέμορφα. Πήγαμε με τις μαμάδες εκδρομή. Η χάρη μας έφτασε μέχρι το Μπούρτζι κι ας ήταν μπούζι ο καιρός. Μου είπαν πως θα πάμε να συναντήσουμε κάτι ξεχασμένες θείες και πως αν δε θέλω να πάω να με στείλουν πακέτο στην Γιαγιά Αντιγόνη ή στην νονά Elena G ή στη χειρότερη στην θεία mia και στη θεία Ζουζουνίδου. Αρνήθηκα. Ήθελα να δω τις θείες.

Περιττό να σας πω πόσο με αγάπησαν. Μας φιλοξένησαν στα μέρη τους και στις καρδιές τους και λατρέψαμε τον κύριο Μήτσο που ήταν ο καλύτερος συνοδός του κόσμου και ο πιο ευγενικός θείος μακράν. Ήταν το πιο ωραίο οικογενειακό διήμερο που κάναμε κι ας έλειπε ο μπαμπάς.

Από Δευτέρα επιστροφή στη ρουτίνα. Η μαμά Coula δεν είναι και πολύ καλά. Έρχονται τα Χριστούγεννα και μπαίνουν μέσα της διάφορα πνεύματα εκτός από αυτό των Χριστουγέννων. Η μαμα Koueen την πήρε αγκαλιά μια μέρα και της είπε στοργικά μήπως χρειάζεται ψυχίατρο. Εκείνη τη μούτζωσε, τη διαολόστειλε και μετά της είπε να πάρει το παιδί και να φύγει από μπροστά της να μη μας βλέπει.

Η μαμα Koueen μιλούσε στο τηλέφωνο με τον μπαμπά και του είπε πως ίσως χρειαστεί να με πάρει μαζί του μετά τις γιορτές, στο Κονέντικατ γιατί δε παλεύεται άλλο η κατάσταση. Συγκεκριμένα κρυφάκουσα την ατάκα της: Έχουμε κι εμεις μια ζωή να ζήσουμε εκτός από σένα. Ανέλαβε τις ευθύνες σου παλιάνθρωπε.

Νιώθω πολύ άσχημα. Δε με θέλουν οι μαμάδες; Τις κούρασα; Δε ζουν τη ζωή τους εξαιτίας μου; Ο μπαμπάς μου είναι παλιάνθρωπος; Είναι πολλές οι πληροφορίες που έπρεπε να επεξεργαστώ και γι' αυτο την κοπάνησα από το σχολείο.

Ο μπαμπάς έχει καιρό να επικοινωνήσει! Αν περάσει άλλη μια εβδομάδα θα αρχίσω να ανησυχώ. Μην τον φάγανε οι αρουραίοι; Μην τον φάγανε οι Κινέζοι; Μηδέ τον φάγανε οι αρουραίοι, μηδέ οι Κινέζοι. Μάλλον βαριέται που ζει. Θα ετοιμαζει και το ταξίδι για Ελλάδα και θα τρέχει. Πάντως είναι ένα πτώμα εδώ και καιρό.

Η μαμά Koueen μου αγόρασε ήδη το δώρο για τα Χριστούγεννα. Δε ξέρω τι είναι αλλά την είδα να κρύβει ένα μεγάλο κουτί χαμογελώντας ικανοποιημένη. Η μαμα Coula ξέρω τι θα μου πάρει και φέτος. Τίποτα Άπαντα συγγραφέων ή στη χειρότερη καμια ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια. Τι βαρετά δώρα!

Την Πέμπτη έχουμε να πάμε επίσκεψη σε κάτι θείους πολύ καλούς. Η μαμά Coula έχει ξετρελαθεί και είναι ο μόνος λόγος που χαμογελάει αυτό το καιρό. Ο θείος Παύλος και ο θείος Γιάννης θα μας φιλοξενήσουν οικογενειακώς στην ραδιοφωνική εκπομπή του θείου Παύλου τη Πέμπτη στις 9:00 το βράδυ. Θα σας ενημερώσει η μαμά Coula για τις λεπτομέρειες!

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας ακούσετε για να πάρουμε τα πάνω μας. Η λίστα των τραγουδιών είναι έτοιμη και παρόλο που εγώ δεν ακούω τόσο πΧΧΧιοτικά τραγούδια, μου άρεσαν αρκετά. Αυτά προς το παρόν. Θα σας ξαναγράψω τα νέα μου σύντομα.

Καλή εβδομάδα

14 σχόλια:

  1. Γειά σου Couleen-άκι μου, μην στεναχωριέσαι βρε... τα'χω περάσει κι εγώ αυτά. Οτι δεν σε σκοτώνει αγάπη μου σε κάνει πιό δυνατό, παλιό αλλά σωστό. Ας τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Και σε θέλουν και σε αγαπούν αλλά είναι τα προσωπικά και τα εγωιστικά στη μέση και τους μπερδεύουν. Δεν έχει αγάπη μου να κάνει μαζί σου. Σκέφτομαι μες το πακετάκι των σεσουλακίων της μαμάς Koueen να βάλω κάτι που θα φτιάξω και γιά σένα. Δεν ξέρω καρδιά μου αν θα προλάβω να στο στείλω πριν τις γιορτές αλλά στην χειρότερη περιπτωση αμέσως μετά. Φιλάκια πολλά σου στέλνω κι αν τις βαρεθείς ακολουθησε τις οδηγίες μου>
    Ταξάκι προς Ελ. Βενιζελ.
    Μαλεβ αεροπλανάκι προς Φερεντς Λιστ
    Τηλέφωνο στη θεία Ginger και σε παραλαμβάνω απ'το αεροδρόμιο. Εχω και δυό τρισχαριτωμένα σκυλουδάκια να παιξεις μαζί τους. Κι αλλα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @θεία Ginger,
    κάποια στιγμη τις ακουσα να λενε πως θα εισαι η καλυτερη λυση, αλλα τελικά βρηκαν ακριβα τα εισιτήρια και δε με εστειλαν σε σενα!
    Για Αμερικη θα πλερώσει ο πατέρας και θα τους ερθει πιο οικονιμικά το να με διώξουν!
    Τις μισώ ώρες ώρες!
    Τι με κανανε αφου δε μου δινουνε σημασια;;;;;;;;
    Θεια Ginger τι θα μου στειλεις τα Χριστούγεννα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνηψίδι μου, να μην σε απασχολούν εσένα τα δυσβάσταχτα προβλήματα των μεγάλων. Ασε μας να βγάλουμε τα μάτια μας.
    Εσύ, χαρούμενο παιδί, χαρά γιομάτο, ασχολήσου με το χριστουγεννιάτικο δένδρο τα δώρα σου... α, θα δώσω της μανούλας Koueen ένα δωράκι για σένα...
    την λίστα που θα στείλεις στον Αγιο Βασίλη που δεν υπάρχει... αλλά θα την στείλεις, κάποιος μεγάλος θα την διαβάσει και μπορεί να στείλει δώρο και γενικά χαλάρωσε τις ημέρες των εορτών...

    σχολείο να πηγαίνεις, γιατί θα σου τραβήξω το κοτσίδι εγώ η Θειά Ζουζουνα!
    Απο ποιά μάνα πήρες ήθελα νάξερα, η θειά ΖΟυζουνα, π' ανάθεμά την, δεν έκανε ούτε μια κοπάνα (η βλαμένη).

    λοιπόν σε φιλώ γλυκό μου κοριτσάκι σταυρωτά και σου εύχομαι να πάρεις πολλά δωράκια για τα χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη στεναχωριέσαι χρυσό μου.
    Τον μπαμπά σου δεν το έχουν φάει οι Κινέζοι. Όχι όλοι τουλάχιστον. Μόνο η θεογκόμενα Κινέζα που τον έχει διπλαρώσει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή φταίει που ο μπαμπάς σου δεν έχει έλθει ακόμα.
    Από την άλλη μπορεί να σε βαρέθηκε και να σε εγκατέλειψε. Που ξέρεις;
    Έχω και άλλα που μου περνάν από το μυαλό, αλλά δεν τα λέω για να μην νομίζεις ότι είμαι κανένας τύπος που τρομοκρατεί τα παιδάκια!
    Σε φιλώ και, παραδόξως, σε αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Ο μπαμπας ετοιμαζει αδερφακι με την Κινεζα που τα εχει εκει στο Αμερικα.
    -Δε προκειται να σου φερει δωρο γτ του τρωει η γκομενα ολα τα λεφτα.
    -Η μαμα Κουλα θα σου παρει κανενα οργανο γυμναστικης γτ θα σε βρει πολυ χαλαρη.
    -Την Πεμπτη το βραδυ θα μπορεσεις να φας οσα πατατακια θες αφοβα γτη μανουλα θα εχει το μυαλο της και δε θα σε προσεχει!
    -Και τελος σκεψου ποσα ακομα παιδακια εχουν εγκαταλειψει οι γονεις και κανουν γιορτες μονα τους - ενω εσενα μονο ο φαρμακοτριφτης πατερας σου ...και εχεις και 2 μαμαδες.... αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο γτ εμεις 1 και δε την παλευουμε αλλα πρεπει να σου χρυσωσω καπως το χαπι!

    @Αθηνα

    Μου αρεσε πολυ το παραδοξως!!!
    Θα το πω μετα στο κοριτσι να δω αντιδρασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααααα Κουλεεν-έλα μου δεν είπαμε? Τα δωράκια είναι εκπλήξεις. Οταν θα πάρει το δωράκι της η μαμα Koueen θα σου δώσει και το δικό σου. Τώρα δεν σου υπόσχομαι ότι θα προλάβει να φτάσει Χριστούγεννα αλλά στο τάζω και τον λόγο μου πίσω δεν τον παίρνω. Φιλάκια και μην δίνεις σημασία σ'αυτά που σου λένε γιά Κινέζες .... κακοήθειες αγάπη μου είναι όλα. Βλέπουν τον μπαμπά σαν ξερολούκουμο και τον διαβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να ζητήσεις από τη μαμά κούλα το νέο αλυσοπρίονο χούκσβαρνα. κόβει κορμό περιμέτρου ένος μέτρου σε ένα λεπτό. δυο μαμάδες σε πόσο να το κάνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Θεία ΖΟυζουνίδου,
    ειμαι το πιο χαρουμενο παιδι που υπαρχει! Αλλά εχω μπλέξει με τρελές! Θα γραψω γραμμα στον Αγιο για να δουμε αν υπαρχει !θα κανω τεστ! φιλια πολλα


    @θεια Αθηνα,
    xaxaxa ξερω τι εννοεις! Αγαπάς πολυ τα παιδιά ετσι; Κοβεις τις φλέβες σου έτσι; Εισαι θεά έτσι;


    @θείε Evil Chef,
    Εισαι πολυ καλος! Εσυ τι θα μου φέρεις;;


    @θεια Ginger,
    Θα περιμενω! Εστω και μετα τα χριστουγεννα! Στα θεοφανεια πχ η καπου εκει!


    @θεια ria,
    σημερα εγραψες το καλυτερο σχολιο στης Μαμας Coulas.
    Αλλά κι εδω τα σπάει το σχόλιο σου! Εισαι ορεξατη σημερα! Σε αγαπω θεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα μωρό μου σε μένα που σε αγαπάω....και θα σου κάνω και δωράκια που θα σου αρέσουν ( πυζαμούλες ..πατουνάκια...άντε και κανένα μποξεράκι με την μίνι την νταίζη....)από το άλλο ξέχνα το ...δεν έχει (το Φον ...)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σου γνώρισαν κανένα παιδί της προκοπής εκείνες οι θείες??ή τζίφος??

    μεγάλο φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουλάκι μου τι βάσανα περνάς!
    Καλά που σε πήγαν εκδρομούλα στις θείες και στο θείο Μήτσο, τον καλύτερο θείο μακράν!
    Αυτές είναι οικογένειες όχι η δική σου!
    Ο πατέρας σου είναι ανεύθυνος!
    Δεν θέλω να σου χαλάσω την εικόνα του γονιού σου αλλά δεν πετάνε τα παιδιά στα χέρια δυο μανάδων που δεν είναι και οι καλύτερες!

    Φιλιά κοριτσάκι μου και σου ετοιμάζω έκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και εγώ σε αγαπώ μικρή κατουρλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο!Μπράβο!Βάλε κι αλλες κοπάνες στο προγραμμα,όσες δεν εκανε ο θειος Vad,όταν ήταν μαθητής:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε μικρό-Couleeni ακόμα ν'αλλάξεις ανάρτηση? Μα τι τεμπελιές είναι αυτές. Ειπαμε τεμπελιά στο σχολείο αλλά όχι και στο blogging

    Αντε ΑΝΤΕ Α Ν Τ Ε λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!