Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το σουκού που πέρασε, παρτ του

Καλά εντάξει. Είμαι περίεργη να δω τι έχει να γίνει όταν θα έρθει ο μπαμπάς Αμερικλάνος. Πριν από λίγο ο μπαμπάς έγραψε στη μαμάCoula και της είπε "Και επιτέλους, μάθε που να βάζεις ν και κόμματα". Δεν του έχει απαντήσει ακόμα. Αλλά τη βλέπω εγώ. Έχει γίνει κατακόκκινη και ετοιμάζεται να εκτοξεύσει τα πυρά της. Ώρες ώρες χαίρομαι πάρα πολύ που ο μπαμπάς Αμερικλάνος είναι μακριά. Άλλες φορές λυπάμαι γιατί σκέφτομαι τι γέλιο θα ρίχναμε με τη μαμάKoueen σε τέτοιες φάσεις που ο μπαμπάς θα την έλεγε στην ξανθιά μαμά μου.

Ά, τώρα που είπα ξανθιά! Πήγε το ΣουΚού (αφού έστρωσε τα χαλιά και μας έσπασε τα νεύρα) και άλλαξε το χτένισμά της (φωτό πάνω) γιατί έρχεται χειμώνας και θα κρυώνει και θα ανεβάζει πυρετό συνέχεια και μόλις την είδε η μελαχρινή μαμά γέλαγε τόσο πολύ που της έπεσε η κορώνα απ' το κεφάλι και μεταμορφώθηκε σε κατσαρίδα. Είναι θεότρελες και οι δύο, αλλά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτές.

Θα μιλήσω για μένα τώρα. Θυμάσαι που σου είχα πει για τον Τέλη; Ξέχνα τον, ημερολογιάκι μου. Ο Τέλης έφυγε από το σχολείο, από την πόλη, από τη χώρα. Έφυγε άρον άρον μαζί με τον μπαμπά του που ήταν κάτι σε κάποιο υπουργείο, δεν έχω καταλάβει τι και τώρα που γίνεται ο κακός χαμός έφυγαν από την Ελλάδα δεν ξέρω γιατί. Στενοχωρήθηκα λιγάκι, αλλά οι μαμάδες μου είπανε ότι είμαι μικρή ακόμα και θα γνωρίσω κι άλλα αγόρια στη ζωή μου, αλλά να προσέχω αυτά που μιλάνε πολύ και λένε μαλακίες, εεεεμ χαζομάρες ήθελα να πω (καλύτερα να φυλάγομαι γιατί προχτές μου την είπε η μαμάKoueen που έγραψα τη λέξη μπουρδέλο. Λες κι αυτή δε βρίζει! Εδώ με λέει σκατόπαιδο και μου τη λέει γιατί βρίζω! Πφφφφ!)

Αυτό που ξέρω ήταν ότι από την Παρασκευή το βράδυ και όλο το Σαββατοκύριακο οι μαμάδες με τρελάνανε γιατί είχαν συνέχεια την τηλεόραση ανοιχτή και παρακολουθούσαν τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά μη με ρωτήσεις τίποτα γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ότι ήθελα να δω Dancing on ice και δεν είδα γιατί μέχρι να αρχίσει με είχε πάρει ο ύπνος! Μπήκα λίγο σήμερα όταν γύρισα απ' το σχολείο στα κλεφτά στο πισί της μαμάςKoueen να δω κανά στιγμιότυπο στο συσωλήν (χαχαχαχα, συσωλήν!), αλλά κοβότανε συνέχεια η σύνδεση και μου έσπαγε τα νεύρα. Μετά μπήκα στο πισί της μαμάCoulas, αλλά δεν μπορούσε να παίξει το βίντεο, μάλλον έχει πρόβλημα με το flash. Ώχουουουουουουου, τίποτα δε δουλεύει εδώ μέσα!

Ευτυχώς που σε λίγο καιρό έρχεται ο μπαμπάς και θα μου φέρει ταμπλέτα, γιατί έχω μεγαλώσει πια για να πίνω σιρόπια (α, χα, καλό εεεεεε;;;;). Κάπου εδώ θα κλείσω γιατί θα μου βγούνε κι άλλες σεφερλίδικες ατάκες και έτσι και με διαβάσει η μαμάCoula θα με βάλει να γράψω πάλι για τιμωρία 100 φορές "Δε θα ξαναδώ Κορίτσια ο Μάρκουλης". Και στο χειρόγραφο δεν παίζει copy paste!


12 σχόλια:

  1. τι τραβάς πουλάκι μου. πως τα καταφέρνεις!

    μεταξύ μας, μαλακία το χορός στον πάγο. εγώ είχα επηρεαστεί από το ρώσσικο και νομιζα ότι θα έβλεπα τέχνη. καλύτερα που κοιμήθηκες. τα νεύρα σου τσατάλια θα ήταν.

    καλύτερα το σκέτο χορός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Coulini μου... μικρό μου...σταμάτα να ζητάς από τον μπαμπάκα να σου φέρει πραγματάκια....γιατί από την μιά ο Σαμαράς ο σώστης....από την άλλη ο αφεντικός το γλυφιτσούρι....και από εδώ εσύ το μνημόνιο...περάσανε τα Χριστούγεννα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει ο τεληςςςςςςςςς????δεν πειραζει μην μου στεναχωριεσαι πουλακι μου,θα βρουμε αλλον τελη καλυτερο!!!!!
    φιλακιααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ ο Σεφερλής!!! :-) χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα τι γούστο εχει αυτή η μαμαCοula,τέτοιο μαλλι,σαν να ειναι ετοιμο για...πλέξιμο:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεταξύ μας καλά της τα έχωσε ο father... μας έχει πρήξει και αυτή...να δούμε τώρα που θα τα βάλει τα ν και τα , ...

    συγνώμη πουλάκι μου και η Νονά άνθρωπος είναι και τα παίρνει καμια φορα... ήμαρτον Παναγίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκου να σου πω χρυσό μου. Μην στεναχωριέσαι για τον Τέλη. Στην τελική σιγά τον γκόμενο. Βουτυρομπεμπές του κερατά ήτανε...
    Θα βρεις στη ζωή σου πολύ καλύτερους!

    Μμμμμμμ, πες μου τώρα ότι αναρωτιέται και η μάνα σου η Koueen "Μα γιατί βρίζει το παιδί; Που τα μαθαίνει;"

    Ε, τώρα μεταξύ μας, θα συμφωνήσω με τη Coula, τα Σεφερλίδικα όσο μπορείς να τα αποφεύγεις.

    Άντε και πες στις μαμάδες να σε στείλουν εδώ το άλλο Σαββατοκύριακο, στης θείας της Αθηνάς, να ξεσκάσεις λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία ria, τι ακριβώς εννοείτε; Δεν είναι το βασίλειο Κ. στον πάγο τέχνη; Το χειμωνέτο, Το μαρίαελένη; Σταματήστε να μου γκρεμίζετε τα όνειρα επιτέλους!

    Γιαγιά mia, δεν καταλαβαίνω από μνημόνια και τέτοια, είμαι μικρή ακόμα. Εμένα ο μπαμπάς μου μου είπε ότι θα μου φέρει ταμπλέτα και θα μου φέρει! (το γλυφιτσούρι ποιος είναι;)

    christinaκι, πάει αλλά μου πέρασε η στενοχώρια. Ήδη έχω κάτι άλλο στα σκαριά. Αλλά δεν το λέω ακόμα να μην το ματιάσω!

    Αχ, κυρία Zeta Mp, μόνο εσύ με καταλαβαίνεις!

    Κύριε VAD, μην κοροϊδεύετε τη μια μαμά μου, σας παρακαλώ. Μπορεί να είναι ό,τι είναι αλλά είναι μαμά μου και την αγαπώ. Αν θέλετε να την κοροϊδέψετε, στο δικό της ημερολόγιο παρακαλώ.

    Νουνά μου, θα σε παρακαλέσω και σένα πάααρα πολύ. Να τα παίρνεις στο δικό σου ημερολόγιο μπας και διαβάσουμε και τίποτα γιατί το έχεις παραξηλώσει. Πόσο πια under construction να αντέξουμε και μεις; Εεεεεε; (ναι, είμαι γλωσσού!)

    Θεία Αθηνά, ρώτησα τις μαμάδες μου για να σου έρθω το σουκού και μου είπαν ότι μέχρι να έρθει ο μπαμπάς δεν μπορώ να φύγω, ειδικά σουκού που είμαστε και οι 3 μαζί και έχουμε χρόνο, γιατί πρέπει να καταστρώσουμε σχέδιο υποδοχής και τέτοια. Μετά τα Χριστούγεννα θα ανταμωθούμε, καλή μου θεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όχι,καλό μου την...κοροϊδευω,ίσα-ισα την πάω και το ξέρει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ πουλάκι μου είμαι ρεαλίστρια και θα σου μάθω τη σκληρή πραγματικότητα. αυτοί που γράφεις, στέκονταν ακίνητοι και οι επαγγελματίες χόρευαν γύρω τους.
    οι διάσημοι, απλά υπήρχαν στη μέση και εμπόδιζαν αυτούς που χόρευαν με την ακινησία τους!

    μάπα το καρπούζι...

    μη στενοχωριέσαι. θα σου δώσω εγώ διευθύνσεις να δεις πράγματι χορόσ στον πάγο, να παγώσει το είναι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπημένο μου παιδί!
    θα σας τρελλάνουν οι μητέρες. Είπαμε το μικρό όνομα δεν συντάσσεται με το κυρία και ο πληθυντικός επιβάλλεται.

    Εμείς είπαμε αλλά ποιός άκουσε δεν γνωρίζω. Ούτε εσείς κατά τα φαινόμενα.

    Επιτέλους ας βρεθεί κάποιος να σας πει, τι είναι τέχνη! Ετσι δεν θα βλέπετε σκουπίδια στην τηλεόραση.

    σας φιλω αμφιτερομαγουλως και σταυρωτώς
    η καλή σας θειά Ζουζούνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Elena G,

    πότε πρόλαβα να σας τα πρήξω; τοσες μερες λειπω...

    Coula

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!