Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Σπίτι μπουρδέλο

Σήμερα από το πρωί επικρατεί κόλαση. Οι μαμάδες έχουν λυσσάξει να καθαρίζουν και να σκουπίζουν, να ξεσκονίζουν και γενικώς να ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού. Η μαμα Κοueen πετάχτηκε ως το σουπερ μάρκετ να αγοράσει τίποτα να μαγειρέψει να φάμε ενώ η μαμα Coula έχει βγάλει έξω όλες τις αποθήκες και τις ντουλάπες του σπιτιού και καθαρίζει.

Θέλουν λέει να στρώσουν τα χαλιά. Έγινε μεγάλος χαμός γιατί η μαμά Koueen ήθελε να στολίσουμε για τα Χριστούγεννα από τώρα ενώ η μαμα Coula φώναζε σαν υστερική πως δεν είμαι πέντε χρονών πια για να στολίζουμε το σπίτι σαν λατέρνα τόσο νωρίς.

Στεναχωρήθηκα. Γιατί αν στολίζαμε, θα μπορούσα να σκέφτομαι συνεχώς τα Χριστούγεννα, κι αμα σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα, δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσεις. Αφού έρχονται Χριστούγεννα, ντε. Πάνω σε αυτό πάτησε η στριμμένη μαμά μου και τελικα πέρασε το δικό της γιατί η καλή μαμά μου, πάντα υποχωρεί μπροστά στη σκύλα Coula. Τωρα καταλαβαίνω γιατί έφυγε ο πατέρας μου στην Αμερική.

Έχω να σας πω κι ένα καλό νέο. Τα Χριστούγεννα έρχεται ο μπαμπάς! Γιούπι, Ζήτω, Όλε, Yes! Να θυμηθώ να γράψω τη λίστα με τα πράγματα που θέλω να μου φέρει. Επιτέλους θα τον πάω στο σινεμά να δούμε μαζί Χάρι Πότερ, να μπουκώσουμε ποπ κόρν και μετά να τον πάω στο Allou fun κλάιν park να του βγάλω τα άντερα έξω με τα διάφορα παιχνίδια εμετικής γυροβολιάς αέρα, αφου προηγούμενως θα έχουμε φάει golden στα goodies.

Να μην ξεχάσω να του πω να μην πάρουμε τις μαμάδες μαζί γιατί η μια κάνει δίαιτα και θα μας τη σπάσει και η άλλη τρώει μόνο κουρμέ και θα μας τρέχει στα ξενέρωτα κινέζικα. Να πάρουμε ομως τη νονά Έλενα που με αγαπάει πολύ, τη Γιαγια Αντιγόνη, τη θεία Ζουζουνα, την Παπαρόζα και τη θεία Αθηνά με τις πάστες και τις φλόρες της.

Προς το παρόν σας αφηνω. Πάω δήθεν να διαβάσω, γιατί για να γλυτώσω τις δουλειές τους είπα πως έχω διάβασμα και έχω κλειστεί στο δωμάτιο μου.

16 σχόλια:

  1. Το μωρό μου..έτσι μπράβο να σκέφτεσαι τη Νόνα...
    Ωραία θα περάσουμε τέλεια!!! Ελπίζω η γιαγιά να μη μας τα χαλάσει...ξέρεις εσύ μην αρχίσει τα ζαλίζομαι εδώ...προσέχετε εκεί...και τελικά να παίξουμε τα βλέφαρα μας μονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλάκι μου άσε να λέει η νονά!
    Θα πάρουμε όσα golden θέλεις..
    η θεία Αθηνά θα σου φέρει γλυκά από εκείνα τα υπέροχα με τη Μερέντα..
    και η νονά θα σου τραγουδάει τους χαιρετισμούς και θα με βρίζει συγχρόνως!

    Οι μανούλες στις εμμονές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχάσεις τις λίστες...και αφήσεις το παιδί μου να αναπνεύσει λίγο...αλλά που θα έμοιαζες......σκασμένο....

    Από αυτές ...γιατί βολεύεσαι με δύο γλυκά ...και από εμένα ζητάς ...αυτό το πως το λένε??? το ρημάδι..... το iphone ντε... ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτιαχνει μια τουρτα μερεντα η θεια αθηνα ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Couleen μου,

    Τι να σου πω αγαπητό μου παιδί... Που να έχει όρεξη η μάνα σου η Coula να σου στολίσει το σπίτι όταν από το πρωί ως το βράδυ τρέχει στα κομμωτήρια και βάζει εξτένσιον και φουντώνει τα μαλλιά της και τα κάνει ντεκαπάζ! Δεν της άρεσε που έβαζε τι ωραία το μαντηλάκι πάνω στη βέσπα. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, (την οποία την φτιάχνω και πολύ νόστιμη).

    Χαίρομαι που θα έρθει ο μπαμπάς σου. Τι έγινε; Του το επέτρεψε η Κινέζα που νταραβερίζεται; Τέλος πάντων τι να σου κάνει κι αυτός ο δόλιος...

    Πολύ χαίρομαι που με σκέφτηκες να με πάρετε κι εμένα στα goodies γιατί λατρεύω τα golden. Έχω και κάτι ανιψάκια που πάνε κι αυτά αλλά δεν με παίρνουν μαζί τους τα κωλόπαιδα. Τέλος πάντων δεν τα παρεξηγώ γιατί είναι στην εφηβεία...

    Στέλνω στις μαμάδες ένα κέικ από τα χεράκια μου φτιαγμένο για να σου δίνουν το πρωί με το γάλα.

    Σε φιλώ καλή μου Couleen!
    Η θεία Αθηνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε σκατόπαιδο, δε σου έχω πει να μη βρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ElenaG,
    θα σε βαλω στο τροχό του θανατου νονά μου! να δεις τι ωραια που θα κανεις εμετο! μπουχαχαχα


    @Γιαγια Αντιγόνη,
    Μερέντα;;; Λατρεύω μερέντα! Και ειδικά με τα μπισκοτάκια απο τα χεράκια της θειας Αθηνάς!! μιαμ μιαμ
    Μονο μη με δουν οι μαμαδες να τα τρωω γιατι η μια θα με στειλει οδοντιατρο και η αλλη γυμναστηριο! Αστα


    @mia,
    εσυ εχεις μεγαλη καρδιά γι αυτο σου ζηταω τα καλυτερα!!! Και τα μεγαλυτερα! Αντε να μου φτιαξεις κι εσυ μια παστα φλορα και θα φερει ο νταντης τα εργαλεια του σατανα που τα βρισκει και πιο φτηνά στο Αμερικά!


    @Christina,
    φαντάζομαι, φαντάζομαι!!! Χρυσο τον εχει κανει τον Σκλαβενιτη!!!


    @Αθηνά,
    θειούλα μου γλυκιά, σαν μερέντα,
    Η μαμα Coula το παιζει γκομενα! Πολυ μου τη σπαει! Φτιαχνεις και κολοκυθοπιτα με μερεντα;
    Θα σε παρουμε κι εσενα να φας το goldenακι σου να στρωσεις!
    Να μη στειλεις τιποτα στις μαμαδες, τα τρωνε μονες τους!!! φιλια Θεια μου!


    @μαμα Koueen,
    πότε έβρισα; Η λέξη μπουρδέλο υπάρχει και μέσα στο λεξικό που μου εκανε δώρο η μαμά Coula στη γιορτή μου!
    Κι επιτέλους γιατί παραβιάζεις το προσωπικό μου χωρό;;; Δε σας έχω πει να μην μπαινετε εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δε λες στη μαμά κούλα να περάσει και από εδώ για μια φασίνα;;; θα την κρατήσω δυο μέρες και θα έχεις άπλετο χρόνο με την άλλη μαμά να στολίσετε χριστουγεννιάτικα. μετά θα είναι ψόφια η μαμά κούλα για να τακτοποιήσει το σπίτι και να ξεστολίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ria,
    ευφυεστατη ιδεα! ξεπατωσε την! την στελνω!
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντα μου την έδινε η εποχή που βγάζαμε τα χαλιά. Γι' αυτό ήρθα στην Ολλανδία, κι έχω τη φλοκάτη μου όλο το χρόνο και ησύχασα. Αμ πώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eρχεται ο μπαμπάς,ε και;Μη χαιρεσαι,καλό μου,θα τον βάλουνε στη μέση οι δυο μαμάδες και θα τον ξεζουμισουνε,δε θα εχει χρόνο για σένα,ούτε για τον εαυτό του,ούτε για κατουρημα δε θα προλαβαινει να πηγαινει ο έρμος:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα!! Τα γράφεις πολύ ωραία κ παραστατικά!! Μ'αρέσεις!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γελάω πολύ αλλά έχω μπερδευτεί κιόλας...με την αλήθεια και την πλάκα! Ολοι αυτοί είστε στ 'αλήθεια οικογένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aγαπημένο μου παιδί.
    Στολίζουμε τα χριστουγεννιάτικα της Αγίας Αικατερίνης, στις 24 Νοεμβρίου. Ξαπανέκαθεν εν ελλάδι. δεν θυμάμαι γιατί, γέρασα η γυναίκα.

    Μη μιλάς άσχημα, να προσέχεις τις λέξεις που βρίσκεις στα λεξικά.
    Θα στενεχωρηθούν οι μαμάδες, είδες παρατήρηση σου κάνανε...

    Στις διακοπές επιτρέπεται να φας κανα golden να πας κινηματογράφο και να κάνεις τρελλίτσες. Εμένα θα με αφήσεις στην πολυθρόνα γιατί παραμεγάλωσα για παρκ και τέτοια.

    Να προσέχεις την διατροφή σου γιατί μετά γυμναστήριο. Τόσες θείτσες γιαγιάδες νουνές δω μέσα, πουναι μια διατροφολόγος να σου λέει πως θα τρώς.... απο όλα με μέτρο.

    Πάω να καταβροχθίσω μερικές μιράντες με σοκολάτα τώρα.

    σε γλυκοφιλώ
    η θειά ζουζουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μητέρα Κουήν και στα μούτρα σου, αν σε ξανατσακώσω να μιλάς άσχημασ το παιδί, θα σου τσουρομαδησω την κορόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέκλεψα λίγο χρόνο απ' το διάβασμα γα να σας απαντήσω, αλλά μη το πείτε στη μαμάCoula, θα με σκίσει! Ευτυχώς η μαμάKoueen δεν έχει γυρίσει ακόμα, θα πήγαινε σούπερ μάρκετ μετά.

    quaintrelle dandy, όταν μεγαλώσω θα έρθω κι εγώ στην Ολλανδία. Έχω ακούσει για κάτι καλές καφετέριες. Παρακαλώ να με περιμένεις γιατί μέχρι να βρω σπίτι θα μείνω σε σένα. Με ή χωρίς χαλιά.

    Κύριε VAD, ο μπαμπάς μου ξέρει να επιβάλλεται στις μαμάδες. Μην κοιτάτε που δεν του φαίνεται!

    Zeta Mp, ευχαριστώ. Να έρχεστε, αλλά μην το πείτε στις μαμάδες και στον μπαμπά γιατί δεν τους αφήνω να έρχονται.

    Μαζί KaPa, σας φαίνεται για πλάκα; Που τραβάω τα πάνδεινα με τους τρελούς που έχω μπλέξει; Και με τους τρεις; Θα μου πεις, δεν τους διάλεξα εγώ, αυτοί με γεννήσανε και με ταλαιπωρούν! Αλλά, σας ρωτάω: εγώ τι φταίω;;;

    Κυρά Ζουζούνα σε έπιασα αδιάβαστη και πολύ θα γελάνε οι μαμάδες! Της Αγ. Αικατερίνης (που γιορτάζουν και οι κατίνες οχοχοχοχο) είναι στις 25/11. Και μη μου πεις για 24 βράδυ γιατί είναι Πέμπτη και οι μαμάδες ακούνε τη Μάρω στο GHS radio, δεν στολίζουνε το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!