Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η νέα μου καθηγήτρια

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη αλλά είμαι και ένα πτώμα όρθιο (καθιστό τέλος πάντων). Αφού για να καταλάβεις, από την υπερένταση δεν μπορώ να κοιμηθω και σηκώθηκα να σου γράψω μπας και χαλαρώσω λίγο και με πάρει επιτέλους ο Μορφέας.

Δυστυχώς, στο θέμα ύπνος έμοιασα του μπαμπάκα μου, κοιμάμαι δύσκολα και ξυπνάω ακόμα πιο δύσκολα! Δε λέω, καλός και χρυσός είναι ο μπαμπάκας μου, αλλά σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θα ήθελα να μοιάζω της μαμαCούλας την οποία την παίρνει ο ύπνος πριν καν ακουμπήσει το μαξιλάρι/καναπέ/θέση στο μετρό/τραπέζι. Κάνει ένα κλικ και χάνει τις αισθήσεις της σου λέω! Η μαμαΚoueen είναι πιο φυσιολογική στον ύπνο. Ας είναι, ας υπάρχει και κάποιος φυσιολογικός σε αυτή την οικογένεια.

Σήμερα δεν θα σου μιλήσω για τον ψηλό ξανθό πρασινομάτη για να σου κρατήσω το ενδιαφέρον αμέιωτο. Θα ου μιλήσω για τη νέα καθηγήτρια μαθηματικών που μου έστειλε ο μπαμπάς μου.

Στο παρελθόν προσπάθησε η μαμαCούλα να μου κάνει μάθημα μαθηματικών, αλλά μπέρδευε τους μιγαδικούς με τον Αόριστο Β' και τα κάναμε σαλάτα. Μετά προσπάθησε η μαμαΚoueen να μου κάνει μάθημα, η οποία τα ξέρει μεν αλλά δεν έχει υπομονή να μου τα εξηγήσει! Και την καταλαβαίνω γιατί της τα είχανε κάνει τσουρέκια (τα ηπατοκύτταρα) στο γραφείο εκείνη τη μέρα. Προσπάθησε να μου κάνει και ο μπαμπΑμερικλάνος μάθημα μέσω skype αλλά αυτός έχει μπλέξει ελληνικά με αγγλικά και ξέχασε και αυτά που ήξερε. Οπότε μου έστειλε μια νέα κυρία που τη βρήκε στο ίντερνετ.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν την πολυσυμπάθησα γιατί μπήκε μέσα με νεύρα. Πιο πριν είχε κάνει μάθημα στο Γιαννάκη από απέναντι και απ'ότι κατάλαβα της έσπασε τα νεύρα. Μεταξύ μας, ούτε εγώ τον συμπαθώ. Όταν με ρώτησε πως με λένε και της είπα Couλeen Amerikλanidou, ξίνησε τα μούτρα της και αναρωτήθηκε τι σόι όνομα είναι αυτό. Μετά μου συστήθηκε όμως ως Σαλιάγκι Παπαρόζας και βάλαμε και οι δύο τα γέλια. Μιλάμε για πολύ γέλιο και νομίζω μου ξέφυγε και μια τόση δα μικρή πορδίτσα (μην το πεις στις μαμάδες μου αυτό, δεν είναι πρέπεον λένε)(αφού μου έφυγε, τι να κάνω)(ας μην με ταΐζανε ρύζι με πουρέ).

Το Σαλιάγκι μου έμαθε πολλά ωραία πράγματα, μου είπε και ανέκδοτα και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Την συμπάθησε και η μαμαKoueen (η μαμαCούλα είχε πάει να ψωνίσει και δεν την πρόλαβε). Της έδωσε και από το κέικ που έφτιαξε, και καφεδάκι, και νεράκι, και απ'όλα. Είναι φιλόξενες οι μαμάδες μου εμένα.

Να σου πω ρε ημερολόγιο, σαν να νύσταξα. Όλη η κούραση της ημέρας επιτέλους μεταμορφώθηκε σε νύστα, ελπίζω μόνο να προλάβω να τελειώσω το κείμενο πριν με πάρει ο ύπνι;νςεφουγ937 &*Γ οα

υγ 7&Γ 8

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

14 σχόλια:

  1. Η μαμαKoueen τη συμπάθησε γιατί έχει αδυναμία σε αυτά τα ΗΜΜΥ, αλλά πού να σου εξηγεί κι εσένα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ήξερα,καλό μου,οτι δεν είσαι σαν τα άλλα παιδάκια!!Ήσουν πολύ ξεχωριστό για να έχεις βγει απο συνηθισμένους γονεις!!
    Η φιλοξενία της μιας μαμάς σου ήταν εξαιρετική!!Περιμένω να γνωρίσω και την άλλη τώρα,είμαι σίγουρη όμως οτι και αυτή θα με περιποιηθεί!! Και απο το μπαμπά σου δεν έχω παράπονο μετά με πγε και σπίτι μου με την "πράσινη σκατούλα"!
    Και να πεις στις μαμάδες σου οτι όποτε ξανατσακωθούν με τη Λιτσα γιατι ρίχνει τα νερα του πλυντηρίου στο δρόμο...εγώ θα πάρω το μέρος τους! Επίσης,το μούλικο νομίζω οτι σε γουστάρει!Του αρέσει που είσαι μικρότερη του και πιο έξυπνη!!!Αλλα μη το πεις στο μπαμπα Αμερικλάνο γιατι θα τα πάρει στο κρανίο και ξέρεις τι γίνεται άμα τσιτώσει αυτός!Της Κίνέζας το κάγκελο!
    --Σαλιαγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά και όλα αυτά χωρίς να το πεις της Νονας;
    Πουλάκι μου δεν είπαμε...ότι θέλεις εγώ είμαι εδώ..
    επιτέλους να έχεις και ένα σοβαρό άνθρωπο από διπλα...και ποια είναι αυτή η Σαλιάγκι Παπαρόζας
    ...άκου όνομα !!!που την βρήκαν...από που είναι...τι κάνει..Αχ παιδάκι μου ξεμυαλισμένοι και οι τρεις τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι τραύματα θα έχεις πουλάκι μου, οταν μεγαλώσεις!

    μη σε νοιάζει, θα αναλάβω εγώ την ψυχική σου υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη προοδο ευχομαι!!!!!!!!και περιμενω νεα για τον τελη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με την τελευταία σου φράση (υγ 7&Γ 8) συμφωνώ κι εγώ

    :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα καλά! Μόνο πρόσεξε μην πάθεις κανένα κόλλημα με ΗΜΜΥ και θες να σπουδάσεις ΗΜΜΥ γιατί στη διάρκεια φοίτησής του η ΗΜΜΥ μαθαίνει πώς να αναλύει και σχεδιάζει ηλεκτρικά κυκλώματα αλλά κανείς δεν την μαθαίνει πώς να ρίχνει γκόμενους. Αν δεν με πιστεύεις να επισκεφτείς την σελίδα: "25 λόγοι για τους οποίους οι ΗΜΜΥ δεν βρίσκουν γκόμενες" στο φάσεμπουκ στο http://el-gr.facebook.com/pages/25-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%97%CE%9C%CE%9C%CE%A5-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82/192559530782385
    και θα δεις ότι σου λέω αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθηνά, αυτά είναι κακοήθειες! Και παρεμπιπτόντως, τι δουλειά έχεις εσύ με το φουμπού; Αφού δεν έχεις λογαριασμό. Ή μήπως έχεις; Χριστίναααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι εγώ, κάποιος πολύυυ κοντινός μου. Αλλά δε σου λέω, είσαι πατέρας του παιδιού μας :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω φάψεβοοκ, αλλά έχω τοποθετήσει την ιδέα ανοίγματος σελίδας μέσα στο πενταετές μου πρόγραμμα. Εξ άλλου μικρή είμαι ακόμα. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου! Μουαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δίκιο έχει η Αθηνά! Δίκιο έχει! Να το προσέχετε το παιδί! Ο ΗΜΜΥ καιγεται τόσο που από την Ελλάδα τον παίρνει χαμπάρι ο Αμερικλάνος ότι παραψήθηκε.. (είναι ένας τρόπος και αυτός βέβαια να έρθεις πιο κοντά στο παιδί σου: σήματα καπνου!) http://www.youtube.com/watch?v=Drn6wTL5uHU
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Koueen Αθηνα
    λογω διακοπωνε τωρα ειδα τα καθεκαστα....αντε αθηνα μου να την ανοιξεις την σελιδα στο φβ...koueen μου ακομα δεν παιζει λογαριασμος απο οσο ξερω...η μηπως υπαρχει αθηνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!