Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

28η Οκτωβρίου

Την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ντύθηκα με τη στολή παρέλασης και ξεκινήσαμε νωρίς με τη μαμα Coula για να πάμε στο σημείο συνάντησης με τα παιδιά του σχολείου και τους υπόλοιπους καθηγητές. Σαν φτάσαμε, oi καθηγητές μας, μας ενημέρωσαν πως δεν θα πρέπει να γυρίσουμε να κοιτάξουμε τους επισήμους όταν η παραστάτης (μια ηλίθια που έχοχυμε μεγάλη κόντρα) θα σήκωνε το ξερό της. Τι σπαστικιά Θεέ μου κι αυτή; Νευρίασα κι εγώ και η μαμα Coula γιατί επιμέναμε πως εγώ ήμουν και πιο έξυπνη και πιο όμορφη απ' αυτήν.

Τελικά παρελάσαμε μετά από δυο ώρες από τη στιγμή που είχε οριστεί και με τους συμμαθητές αποφασίσαμε να τους γυρίσουμε το κώλο. Μόλις φτάσαμε μπροστά τους, κάναμε μεταβολή, κοιτάξαμε από την άλλη πλευρά κάναμε δυο βήματα σημειωτόν και μετά φύγαμε. Η μαμά Κoueen, τράβαγε μανιασμένα φωτογραφίες και βίντεο ενώ ο μπαμπάς Αμερικλάνος ήταν συνδεδεμένος στο Skype και περιμενε να με δει να παρελάζω και live. Είναι πολύ περήφανοι οι γονείς μου για το καμάρι τους.

Στο τέλος της παρέλασης πήγαμε για καφέ με τις μαμάδες και γελάσαμε πολύ γιατί η μία μαμά κατηγορούσε την άλλη που δεν έγινα παραστάτης. Συζητούσαν και για τη νέα Μαθηματικό μου. Η μαμά Koueen προσπαθούσε να πείσει την μαμα Coula πως είναι καλή στη δουλειά της και πως θα φέρει αποτέλεσμα, ενώ η μαμά Coula άρχισε να φωνάζει πως αυτά είναι πράγματα του Σατανά και δε μπορεί να εμπιστευτεί τη κόρη της στα χέρια μιας άγνωστης από το ίντερνετ. Μαλιστα τηλεφώνησαν επί τοπου στον πατέρα και η μαμα Coula τον έβριζε χαραμοφάη, ερευνητή του κώλου και ξιπασμένο, του έλεγε να έρθει να αναλάβει τις ευθύνες του και άλλα χαριτωμένα, ενώ η μαμα Koueen τον καθησύχαζε λέγοντας πως θα πείσει την Coula να δεχτούν την Μαθηματικό και να της έχει εμπιστοσύνη, ενώ ο μπαμπάς Αμερικλάνος ούρλιαζε από μέσα ότι ειναι και οι δυο τρελές και πως θα έρθει να πάρει το παιδί και δε θα το ξαναδουν ποτέ.

Δε ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα, αλλά η κυρία Παπαρόζα το Σαββατοκύριακο με πέθανε στο ιδιαίτερο. Αυτή νομίζει πως σε δυο μέρες θα γίνω Αινστάιν. Στην αρχή ήταν φιλική, αλλά σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε πολύ αυστηρή και πολύ σοβαρή. Ούτε ένα ανέκδοτο δεν είπε. Τελικά σε μερικά θέματα έχει δίκιο η μαμα Coula. Αλλά από το να κάνω δήθεν μαθηματικά με τη μαμα Coula ή από το να με τρελαίνει με τις αοριστίες της η μαμά Koueen ή από το να μου εξηγεί ο μπαμπας Αμερικλάνος μέσω skype μιλώντας μισά Ελληνικά, μισά Κινέζικα και μισά αρουραιικά, καλύτερα θα ηθελα την κυρία Παπαρόζα.

Τα ξαναλέμε σύντομα.

14 σχόλια:

  1. εαν 25η μαρτιου δεν σε βαλουν παραστατη να τους ριξεις ακυρο κ να μην παρελασεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A! μπράβο christina!! αυτό θα σου έλεγα και γω καμάρι μου...
    και αν αρχίσουν τα σου μου...θα έρθει η Νονά να καθαρίσει...και ποιος είδε τη Νονά και δε φοβήθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να βάλεις τις μαμάδες να πιάσουν τους καθηγητές και να αποκαταστήσουν την αδικία.
    αλλά μετά θέλω αναμετάδωση των γεγονότων ζουζουνι!

    και τον μπαμπά στο σκάιπ εννοείτε!

    όρεξη που την έχετε κοπελιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάντηση μεταξύ των τριών γονιών;;;Να εισαι μακριά τους,καλή μου,οταν συναντηθούν,αλλιώς θα σου αφήσει ψυχικά τραυματα ενα τετοιο συναπάντημα:)))
    -Μαθηματικά η μαμά Coula???Μα τι νομιζει η μαμαCoula οτι είναι τα μαθηματικά;Δαρειου και Παρυσάτιδος γίγνονται παίδες δύο;:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πολύ καλά νομίζει η Παπαρόζα ότι θα γίνεις σε δύο μέρες Αϊνστάιν! Διότι έχεις όλα τα φόντα. Είναι στο DNA σου. Με τρεις τόσο έξυπνους γονείς δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς! Γι' αυτό άσε τη λούφα και στρώσου στο διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω ξέρω να πω ότι ο μπαμπάς ιδρώνει για να φτιαρίσει το χιόνι που τον έχει κουκουλώσει...και οι μαμάδες έχουνε βρεί λάσκα ...και αλωνίζουνε ....έλα μικρό μου στην γιαγιά που σε αγαπάει....θα σου πάρω και μαλλί της γριάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι τραβάς και εσύ πουλάκι μου!
    Αν κάποια στιγμή νοιώσεις πως δεν τους υποφέρεις να τηλεφωνήσεις στη γιαγιά να καλέσει την πρόνοια να γίνω ανάδοχη γιαγιά!
    Το τηλ. είναι 666
    Ο σατανικός πατέρας σου έβαλε μέσον να μου δώσουν αυτό το νούμερο!
    Με πολύ αγάπη στα λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @christina,
    κυρία Χριστίνα, δε ξαναπαρελάζω, το αποφάσισα!

    @ElenaG,
    Νονά μου καλή, θα έρθεις να μου κάνεις Μαθηματικά; Σκραπάζεις τίποτα; Η οχι;

    @ria,
    Κυρία Ρια τις εβαλα και έγινε χαμός! Ποιος είδε τη μαμα Coula και δε τη φοβηθηκε! βρήκαν ομως δικαιολογία. Δε μπορει να κρατάει τη σημαία παιδί με δυο μαμάδες! Αυτό ξεπερνάει καθε ηθικη!


    @VAD,
    κύριε Vad, Τους αποφεύγω αλλά διασκεδάζω πολύ όταν τσακώνονται! Κάθομαι και τους ακούω και χασκογελάω! Η μαμά Coula ξέρει από Μαθηματικά, όσο ξέρετε εσείς από υπολογιστές! χαχα

    @Αθηνά,
    κυρία Αθηνά, είμαι ήδη Αϊνσταινάκι, αλλά δε θέλω να το υπερηφανευτώ. Διαβάζω αλλά θέλω κι εγώ λίγο να παίξω!


    @mia,
    Γιαγια mia, δε μου αρέσει το μαλλί της γριάς, μπορεις να μου πάρεις ένα iphone?


    @Γιαγια Αντιγόνη,
    τι τραβάω κι εγώ το καημένο. 666 ;;; Αυτο ειναι του σατανά το νουμερο! Τι παιχνιδι παιζετε μαζί με μπαμπα αμερικλάνο πίσω από τη πλάτη μου; Θα με πουλησετε στο σατανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητή μου Couleen,

    Μη με προσφωνείς κυρία. Με κρατάει σε μεγάλη απόσταση κι εγώ σε νιώθω σαν ανιψούλα μου. Όπως τον Γιωργάκη, την Βαλέρια και τη Νάγια.
    Μπορείς άμα θες να με λες θεία Αθηνά...
    Έστειλα πάστα φλόρα στις μαμάδες.
    Τη δοκίμασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω ξερω απο υπολογιστες περισσότερα απ'τα μαθηματικά που ξερει η μαμα Coula !!!Ολος ο κόσμος γνωρίζει πως ενα κι ενα κάνουν δυο,η μαμαcoula νομιζε πως κανουν τρία,γι αυτο σε γεννησανε τρεις μαζί!!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΚΡΡΡΡΡΡ...Παναθεμά τες... και έτσι που σε μάθανε ..οι κάργιες...που πήγε τις βρήκε το παιδί μου...τον φάγανε...και πήρε μαύρο δρόμο...Αυτά μέσα από τα δόντια....

    Εγώ μικρό μου έχω μια δουλίτσα...έρχομαι ξανά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά το Λίτσα βγαίνει απο το coulitsa!Δεν ειμαι μαθηματικός ρε Λίτσα λέμε,μη διαδίδεις ψευδη...(τα λες και στη γειτόνισσα και οταν εγω μετά της λέω οτι είμαι ΗΜΜΥ με κοιτάει σαν εξωγήινο!!)Πες ένα καλό λόγο και συ ρε couλeen στη μαμα Λίτσα για μένα...Το ψωμάκι μου θέλω να βγάλω και γω!! και σου υπόσχομαι οτι θα σου κάνω πλάτες να βγείς και με τον Τέλη!!
    --ΣαλιάγκιΠαπαρόζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aγαπημένο μου παιδί, τι τραβάτε κι εσείς... ετσι θα σας μιλώ στον πληθυντικό γιατί κάποιος πρέπει να σας μάθει το σαβουάρ βίβρ, τους καλούς τρόποι, παναπεί και όχι το σαβουρέ βίβρ, που ζείτε εδώ μέσα.

    Οπως ακριβώς στα γαλλικά. Οι γαλλίδες πριγκήπισες δεν χρησιμοποιούν ενικό.

    Δεν συντάσσεται το κυρία με το μικρό μας όνομα. Δεν λέμε κυρά ΖΟυζουνα μου. Λέμε Ζουζουνα μου και συνεχίσουμε με τον πληθυντικό.

    Τι σας μαθαίνουν δυο μητέρες και ένας πατέρας και μια νουνά και μία Σαλιάγκα, δεν ξέρω πιά. Βέβαια, η μια μάνα, κοιτιέται στον καθρέπτη όλη μέρα και φτιάνει την τιάρα, η άλλη τριγυρνά για τον άρτον και ο πατέρας, κει που είναι τι να προλάβει...η νονά πάλι, θάπρεπε να σας δώσει βασικά πράγματα... αλλά δεν την ξέρω και δεν γνωρίζω που αρμενίζει η χάρις της.

    Εγώ θα αναλάβω να σας μάθω τσι καλοι τρόποι, πως να τρώτε και πως να φέρεστε. Τζάμπα, εδώ μέσα μια οικογένεια είμαστε.

    σσς φιλώ αγαπημένο και "πονεμένο" μου παιδί και εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου καταπάνω σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Αθηνά,
    την τσάκισε την πάστα φλόρα η μαμά Koueen. H μαμα Coula δε τρώει τίποτα, είναι σε δίαιται και χτυπιέται στα γυμναστήρια! Ζω ένα δράμα! Την επομενη φορά που θα στείλεις γλυκό να μου πεις να έρθω να το πάρω εγω.

    @VAD,
    εχετε δίκιο. η μαμαCoula αυτό το καιρό έχει λαλήσει! Ακομη και τα Αρχαια Ελληνικά, λάθος τα μετράει!

    @mia,
    θα έρθω να μείνω μαζί σου για πάντα! Να δω μετά αν θα εχεις δουλίτσες τι θα κάνεις!

    @roza,
    τη μαμά Coula δεν τη λένε Λίτσα! Το Coula βγαίνει από το CaCoula και δε σε εχει πάρει με καλό μάτι! Θέλει λέει αντρα Μαθηματικό για να τις λύσει κι εκείνης κάποιες εξισωσεις! χαχα φιλια πολλα καθηγητριαρα μου!

    @θεία Ζουζουνίτσα,
    Λέτε να μην ξαναχρησιμοποιήσουμε γενικώς ενικό αριθμό; Θα προσπαθήσουμε λοιπόν! Ζουζουνες μου σας αγαπώ. Οι μητέρες μου και ο πατέρας μου ειναι για σκοτωμα. Δε ξερουμε πια τι να κανουμε. Νιωθουμε σαν κάτι ορφανά που τα πετάξανε στα σκυλιά. Δωστε μου καλούς τρόπους και δωρακια απο αυτά που μοιράζετε τις παρασκευες στα ιστολόγια σας. Σας φιλάμε και σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε πολύ.
    Εντάξει με τον πληθυντικο των σαβουαρ βιβρεεεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!