Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το σουκού που πέρασε

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Ουφ! Τι Σουκού κι αυτό! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, αν πρέπει να κλάψω, αν πρέπει να τσαντιστώ. Πού 'σαι ρε πατέρα όταν σε φάκιν χρειάζομαι; (ντάξει, δεν βρίζω, αλλά παιδί είμαι, παρασύρομαι!)

Την Παρασκευή το απόγευμα γυρνάει η μαμάKoueen σπίτι και πάει κατευθείαν και ξαπλώνει. Εγώ με τη μαμάCoula που είμαστε στο σαλόνι και διαβάζουμε αρχαία (λες και δεν είχα πιο ευχάριστο τρόπο να περάσω το παρασκευιάτικο απόγευμα, αμάν ρε μαμάCoula), κοιταζόμαστε και γνέφουμε η μία στην άλλη "τι έπαθε αυτή;" Μας έκανε εντύπωση γιατί συνήθως Παρασκευή απόγευμα είναι το καλύτερό της. Με πάει (με τις φίλες μου παρακαλώ) στο mall για ταινία και μετά για φαΐ (και μετά, αφού αφήσουμε τις φίλες μου, πάμε στο κέντρο για ποτό, αλλά αυτό δεν το λέμε στους άλλους δύο χιχιχιχιχι). Τέλος πάντων, μην τα πολυλογώ, είχε ανεβάσει πυρετό και ήταν μες στα νεύρα. Κι εγώ ήμουν μες στα νεύρα γιατί έχασα τη βόλτα μου στο mall και είχα και τη μαμάCoula από πάνω να μου λέει για το Σοφοκλή.

Αλλά το Σάββατο ήταν το κάτι άλλο! Πέρασα Τ - Ε - Λ - Ε - Ι - Α ! ! !
Οι μαμάδες μου επέτρεψαν να πάω βόλτα το πρωί που είχε τέλεια μέρα κι εγώ πήγα και αγόρασα μια φανταστική μπλούζα κι ένα απίστευτο τζην γιατί το βράδυ έκανε πάρτυ η φίλη μου η Μυρσέλλα (τώρα αυτό με ένα ή με δύο λ γράφεται; ούτε κείνη δεν ξέρει) και θα ήταν και ο Τέλης εκεί. Ναι, Ο Τέλης! Βέβαια στη μαμάCoula δεν είπα τίποτα γιατί θα έβαζε τις φωνές και θα μου έλεγε "Τέλης;;;;; Αριστοτέλη τον λένε! Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα!" Τουλάχιστον είναι πολύ προοδευτικές οι μαμάδες μου και με αφήνουν να πάω σε πάρτυ ΚΑΙ να γυρίσω στις 12.

Που λες ημερολογιάκι μου, πήγα στης Μυρσέλας κατά τις 8:30, αλλά ο Τέλης άφαντος! Εννοείται ότι απογοητεύτηκα και ήμουν και μια Θεά, σκάσανε όλες τους! Κι εκεί που το πάρτυ δεν είχε κανένα ενδιαφέρον κι έπνιγα τον πόνο μου στην κοακόλα λάητ, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα. Ψηλός, ξανθός, πράσινα μάτια (ναι, οκ, συνήθως οι μελαχρινοί μ' αρέσουν αλλά τι να κάνω τώρα, ο έρωτας είναι τυφλός και amor omnia vincit - μάνα φιλόλογος, μην τα ξαναλέμε). Πωωωω ρε μάγκα μου, ο τύπος τα 'σπαγε. Αααααχ, τα μάτια μου έκαναν καρδούλες, αλλά ακολούθησα τη συμβουλή της μαμάςKoueen να το παίζω αδιάφορη και έπιασε!

Δεν πέρασε ούτε ένα πεντάλεπτο και ενώ μιλούσα με το Γιούρι (Έλληνας είναι, το Γιούρι βγαίνει από το Γιουριπάιντες - Euripides, αλλά άντε πέστο κι αυτό στη μαμάCoula) και καλά για να ζηλέψει ο Τέλης, τσίμπησε το δόλωμα το ψάρι και ήρθε και μας διέκοψε!!! Χιχιχιχιχιχι. Και τι είχε κάνει; Είχε ζητήσει από το dj να παίξει το Party Rock και με πήρε να χορέψουμε και με σήκωνε στον αέρα και κάναμε φιγούρες και είχαν μαζευτεί όλοι γύρω μας σε κύκλο και μας κοίταγαν και χειροκροτούσαν και ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου ever!!! Όταν το είπα αυτό στη μαμάKoueen μου είπε ότι της θύμισε μια ταινία που είχε βγει πριν καν γεννηθεί και η ίδια το "Πυρετός το Σαββατόβραδο" και γελάγαμε γιατί ήταν Σαββατόβραδο κι εκείνη είχε πυρετό! αχαχαχαχχααα!

Ε, μετά βγήκα λίγο στο μπαλκόνι με τον Τέλη να πάρουμε αέρα, αλλά δεν μείναμε καθόλου μόνοι μας γιατί εκείνη η βλαμμένη η Νταϊάνα τον γουστάρει κι αυτή και δεν μας άφησε καθόλου! Αλλά δεν την μισώ, κατά βάθος είναι δυστυχισμένη γιατί ο Τέλης θέλει εμένα, αμέ! Απλώς θα ήθελα να ήταν εδώ ο πατέρας να μου πει δυο - τρία πράγματα για τ' αγόρια γιατί κι εκείνος αγόρι είναι και ξέρει καλύτερα. Όχι ότι οι μαμάδες μου δεν ξέρουν - αλίμονο! - αλλά δεν είναι το ίδιο.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αφτιά και έμεινα ξάπλα γιατί δεν ήθελα να μου το χαλάσει κανείς και τίποτα. Η μαμάCoula έλειπε, οπότε μπορούσα να σηκωθώ να διαβάσω λίγο αργότερα και η μαμάKoueen θα ήθελε να της φτιάξω τσάι και δεν είχα καμία όρεξη να κάνω τη νοσοκόμα έτσι ευτυχισμένη που ήμουν.

Θα τον δω αύριο στα αγγλικά πάλι! Τώρα όμως πάω για ύπνο γιατί δεν θα σηκώνομαι το πρωί και θα την χάσω την πρώτη ώρα! Καληνύχτα ημερολόγιο!

7 σχόλια:

  1. "Γιουριπάιντες" χαχαχαχα:DDD
    καληνύχτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπηρχε περιπτωση να μην σε θελει ο τελης αγαπη μου!!!!και ασε την νταιανα να χτυπιεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ γιαβρί μου τι ώρες είναι αυτές μάνα μου που τριγυρνάς...σε πήρε καμια στο πάρτυ ...ήρθε μια απ τις δυο να σε γυρίσει στο σπίτι...τα χαϊβάνια...
    εμ ο άλλος του τα λεγα...φακ και φακ...ορίστε ..
    άντε να κουλαντρισεις το παιδί τώρα...δεν φταίς εσύ μανάρι μου...ΑΥΤΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!
    Βαγγελίστρα μου τι έχω να περάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή με τα πάρτυ!!!!

    Αμέρικαν μπαρ καταντήσαμε!!!

    χαχαχαχαχα!!!

    ΥΓ.Δεν παίζεστε λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν περιμενεις απ'τον Αμερικλανοπατέρα σώθηκες!Αυτόν τον σέρνουν απ'τη μύτη οι Κινέζες,με σενα θ'ασχοληθεί;:))
    -Καλά,με τη μαμαCoula να σε πρήζει στα αρχαία,μην ξεχαστείς και την ωρα που ο Τελης σου κανει ερωτική εξομολόγηση,εσύ του πετάξεις "Ερως ανίκατε μάχαν"!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω χάσει επεισόδια. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσ τσ τσ, ανεπίτρεπτο! Δυο μαμάδες και σε αφήνουν στη ηλικία σου να είσαι έξω μέχρι τις 12; Στα 18 δηλαδή δεν θα γυρνάς καθόλου στο σπίτι; Για κάτσε να τις επιπλήξω... Αλλά βλέπεις άμα ο πατέρας είναι και μακριά και ξεμυαλισμένος από την Κινέζα, αυτά γίνονται. Τσ, τσ, τσ...

    Παρεμπιπτόντως γιατί δεν περιέλουσες την Νταϊάνα με κόκα κόλα λάιτ να την κάνεις μούσκεμα να φύγει από το πάρτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δε φτάνει που διαβάζεις κρυφά, έχεις και άποψη!