Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ο έρωτας μου και η θεία Αθηνά on air

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

οι πρώτες μέρες του νέου έτους είναι τέλειες! Γνώρισα ένα παιδί που φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα. Και έχω να σας πω, πως η μαμά Coula μου άνοιξε τα μάτια. Ποια; Η μαμα Coula! Που όταν ακούει για σχέσεις, την πιάνει αναφυλαξία. Ειδικά στην ηλικία μου. Όμως τον Αριστοτέλη, τον συμπάθησε αμέσως. Πρώτα πρώτα από το όνομα. Έπειτα γιατί ο Αριστοτέλης, προχτές που πήγαμε σινεμά, επέμενε να με φέρει μέχρι τη πόρτα του σπιτιού κι όχι να χωρίσουμε στο μετρό.

Η μαμά Coula μου εξήγησε πως όταν σε αγαπάει κάποιος και ενδιαφέρεται για σένα, στο δείχνει. Ανησυχεί για σένα. Δε σου λέει απλά Να προσέχεις, αλλά σε προσέχει εκείνος. Δε σου λέει απλά Σε αγαπώ αλλά στο δίνει να το καταλάβεις. Δε σε φιλάει πεταχτά και με πάθος μόνο, αλλά σε κρατάει σφιχτή αγκαλιά. Βέβαια, όλα αυτά τα έλεγε γενικά, αν μάθει πως ο Αριστοτέλης με φίλησε και έβαλε το χέρι του ψηλά στο μπούτι μου, δε θα με ξαναφήσει να βγω μαζί του.

Χάρηκα λίγο που η μαμά Coula τελικά, ξέρει από σχέσεις, κι ας δείχνει ότι είναι ανίδεη. Την έχουν πληγώσει διάφοροι τύποι. Και έχει πληγώσει κι αυτή πολλούς, αλλά τώρα που έμαθα πως σκέφτεται, είμαι σίγουρη πως έχει σε πολλά πράγματα δίκιο. Αυτό το καιρό βέβαια διαβάζει πολλές ώρες. Έχει λεει εξεταστική και μάλιστα μου λέει πως αν θέλω κι εγώ κάποτε να έχω εξεταστική να στρώσω το κώλο μου να διαβάσω από τώρα.

Όμως ειλικρινά σας μιλάω, δε θα ήθελα να έχω ποτέ εξεταστική. Τη βλέπω να διαβάζει κάτι τεράστια βιβλία, που αν παραδείγματος χάριν σου έρθει ένα στο κεφάλι, μπορεί να αποχαιρετίσεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Εκείνη λέει πως κάποτε με ένα τέτοιο θα ξεκάνει τον μπαμπά Αμερικλάνο. Αλλά για να το λέει δίκιο θα έχει. Επίσης τα γράμματα των βιβλίων που διαβάζει είναι τόσο μικρά που η μυωπία της θα ξεπεράσει και τυφλό, όπως το πάει. Αφού όμως γουστάρει, τότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να αντιδράμε εγώ και η μαμά Koueen.

Τώρα που είπα μαμά Koueen θυμήθηκα πως αυτή τώρα τελευταία κάτι έχει πάθει. Δε μαγειρεύει, μιλάει συνεχώς στα τηλέφωνα και κάποια βράδια κοιμάται αλλου. Κι η μαμά Coula έλειπε ενα ή δυο βράδια, και όταν επέστρεψε, σχεδόν το πρωί, σιγοτραγουδούσε Μαχαιρίτσα. Αλλά το κακό της απουσίας της μαμάς Koueen τις νύχτες έχει παραγίνει. Ο Αριστοτέλης μου ζήτησε να κοιμηθώ ένα βράδυ στο σπίτι του. Λέτε να ζητήσω από τις μαμάδες να με αφήσουν να πάω; Αυτές δηλαδή γιατί ξενοκοιμούνται κι εγώ όχι;

Θα σας πω τα νέα του Αριστοτέλη μέσα στο ΣΚ.

Φιλιά πολλά σε όλες τις θείες, σε όλους τους θείους και στις γιαγιάδες.

Σήμερα το βράδυ θα ακούσουμε τη θεία Αθηνά και τη θεία Christina στην εκπομπή του θείου Παύλου στις 9 το βράδυ εδώ. Έμαθα πως θα είναι και ο θείος Evil! Θα γελάσουμε πάλι!

Συντονιστείτε!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Καλή χρονιά!

Γύρισα κι εγώ...

Πέρασα τέλεια, με είχε πάρει η μαμάKoueen μαζί της, αφού ο πατέρας μου ήρθε Ελλάδα και ούτε να με... δώσει σημασία και η άλλη (ναι, η μαμάCoula) με φόρτωσε κανονικά στη μία.

Καλά δεν πειράζει, περάσαμε φανταστικά! Βγαίναμε και πηγαίναμε βόλτες και πίναμε και χορεύαμε με τους φίλους της μαμάςKoueen που είναι και γαμώ τα παιδιά και τρώγαμε τα ωραία φαγητά της γιαγιάςΒασιλομήτωρ που ήτανε πεντανόστιμα και κάναμε και μπέημπισίττινγκ στην τετράχρονη πρώτη μου ξαδέρφη, τη Maryleen, που είχε πολύ πλάκα γιατί έπαιρνε τα βαφτικά της μαμάςKoueen και την έβαφε και γελάγαμε πάρα πολύ!

Τώρα όμως γύρισα πάλι και η μαμάCoula ήδη άρχισε να μου τα πρήζει "διάβασε" και "διάβασε" όλη την ώρα, πφφφφφ!

Τέλος πάντων. Καλό 2012 να έχουμε!